TEM Avrasya konutlarının yüzde 55'i satıldı!
Fuzul Grup'un TOKİ güvencesiyle İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaptığı 'Tem Avrasya Konutları'nın yüzde 58'i 5 ay gibi bir sürede satıldı. Projeyi daha çok beyaz yakalılar oturum için tercih etti. Projede 612 daire ve 17 dükkan var.

'YATIRIM İÇİN İDEAL'
Gaziosmanpaşa'nın yatırım açısından çok değerli olduğuna dikkat çeken Fuzul Grup Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Gaziosmanpaşa Belediyesi bölgede dönüşüm planlamaları var. Bu sayede bölge hızla değer kazanıyor. Tem Avrasya Konutları ise bölgenin en iyi noktasında" diye konuştu.

'ULAŞIM AĞLARININ ORTASINDA'
Tem Avrasya Konutları Satış Müdürü Engin Ayaz ise, "İstanbul'da ulaşım ciddi sıkıntı. Tem Avrasya Konutları ise, metro ve toplu ulaşım ağlarının ortasında kalıyor. Bu sayede projemiz ulaşımı sorun olmaktan çıkarıyor" bilgisini verdi.

Posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181