Tempoint'te iki büyük kampanya başladı!
Gül Proje ve Nata Holding ortaklığında Sultangazi’de yükselen Tempoint projesinde iki büyük kampanya başladı. Mesut Yar’ın sunumuyla lanse edilen kampanya, ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında; 10 bin TL peşinat verildiğinde, daire fiyatının yüzde 80’ine banka kredisi olarak kullandırılıyor. Kalan tutar ise teslimatta ödeniyor. Bir diğer kampanyada ise peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Öte yandan Gül Proje’nin bugüne kadar hayata geçirdiği projelerde olduğu gibi, Tempoint’in de teslimat döneminde yüzde 100 prim yapması bekleniyor.

2019’UN İKİNCİ YARISI TESLİM
Projede 1+0 daireler 55 ila 60 metrekare, 1+1'ler 71 metrekare, 2+1'ler 115 metrekare, 3+1'ler 169 metrekare, 4+1'ler 190 ila 202 metrekare büyüklükte tasarlandı. 75 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tempoint 468 konut, 444 rezidans ve 270 mağazadan oluşuyor.Geçtiğimiz ocak ayında başlayan Tempoint projesi, 2019 yılının ikinci yarısında teslim edilecek. TEM otoyolu Gaziosmanpaşa - Alibeyköy çıkışında inşa edilen proje, Maslak’a 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta. TEM’in hemen yanı başında yer alan projeden İstanbul’un her iki yakasına da kolay ulaşım mümkün.

PROJENİN YÜZDE 60’I YEŞİL ALAN
Merkezi lokasyonu ile dikkat çeken Tempoint’te ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Aile konseptine uygun olarak dizayn edilen projede; geleneksel yaşam tarzına uygun geniş mutfak konsepti, her daire tipine uygun oturulabilir geniş balkonlar, geniş giriş holleri, projeyi rakiplerinden ayıran en büyük özelliklerin başında geliyor. Tüm bu yaşam vaatlerinin İstanbul’un kalbinde yer alması da Tempoint’i rakiplerine göre bir adım öne taşıyor. Yüzde 60’ı yeşil alandan oluşan Tempoint’te, peyzaj makilerden değil, gelişkin bitki formlarından oluşuyor. Proje sosyal donatı alanları arasında yüzme havuzu, fitness, spor sahası, sauna, hamam, kafeterya ve restoran bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181