Terrace Lotus satışta!
Terrace Lotus fiyat bilgisi için tıklayınız.

Terrace Lotus teslim tarihi için tıklayınız.

E-5'e sıfır konumda yükselen Terrace Lotus "İnanlar - İNDesign Ofis" imzalı. İdeal lokasyon seçimiyle de kazandırmak için yükselen Terrace Lotus'da daire büyüklükleri 90-240 metrekare arasında değişiyor.

Gayrimenkul sektöründe 51. yılını kutlayan ve İstanbul'da gerçekleştirdiği 220'nin üzerinde projeyle, uluslararası ödülleri ile ayrışan ve ilklere imza atan İnanlar'ın Terrace Lotus projesinde topraktan satışlar başladı.

Bölgenin en değerli konumunda yükselen 40 katlı Terrace Lotus, 150 metre uzunluğu ile İstanbul'un en yüksek kulelerinden olacak. 1+1'den 4+1'e değişen seçeneklerle toplam 149 adet yaşam alanı, 90 m2 ile 240m2 arasında değişiyor. Estetiğin, fonksiyonellikle bir araya geldiği yaşam alanları 3.40 m tavan yükseklikleri, balkonları, her odada açılabilir pencereleri, deniz ve şehir manzarası seçenekleri ve sayısız ayrıcalıklarıyla otel konforunda rezidans yaşamı sunuyor. Açık-kapalı sosyal alanları, ve ofis seçeneklerinin yanı sıra 44 mağazalı alışveriş merkezi, ideal bir yaşam projesi.

Düzenli artan nüfusu ve örnek gösterilen planlı gelişimi ile Beylikdüzü bölgesi, son dönemde aktif bir konutlaşma süreci içerisinde. Gelişim potansiyeli ile tüm dünyadan ilgi gören Beylikdüzü, yabancı yatırımcıların son dönemde hızla artan talebiyle yakın gelecekte değerini katlayacak bölgeler arasında değerlendiriliyor.

Bu bölgedeki özgün lokasyonu, Terrace Lotus'a benzersiz bir ulaşım kolaylığı sağlıyor. Dakikalar içinde bölgenin önde gelen eğitim, sağlık ve alışveriş merkezlerine ulaşmak mümkün. Terrace Lotus; Atatürk Havalimanı'na 15 dk, Metrobüse 1 dk, TEM otoyoluna 3 dk, İDO deniz otobüsüne 6 dk, Marmaray'a 17 dk ve 2019'da tamamlanacak yeni metro hattına 2 dk yakınlıkta.

Atatürk Havalimanı ile uluslararası ulaşım, Ambarlı Limanı ile deniz ticareti, modern marinası West İstanbul Marina ile deniz turizmi için stratejik öneme sahip bir lokasyon olan Beylikdüzü; TÜYAP Kongre Merkezi ve sanayi bölgeleri ile de güçlü bir istihdama ve ekonomik yapıya sahip.

Terrace Lotus'ta, 567 bin liradan başlayan fiyatlar için topraktan, lansman dönemine özel firma bünyesinde sadece %10 peşinatlı ve uzun vadeli ödeme planları sunuluyor. Peşin ödemelerdeki indirimler ve kişiye özel ödeme planları için İnanlar-Beylikdüzü Tanıtım ofisinden, hafta sonu dahil 7 gün 9:00 – 19:00 saatleri arasında detaylı bilgi almak mümkün.

Proje alanının hemen yanında yeni açılan, tasarımı ve E5 üstündeki konumu ile dikkatleri çeken, İnanlar-Beylikdüzü Tanıtım ofisinde uzman satış danışmanları, proje ile ilgilenen herkesi sıcak bir kahve eşliğinde özel bir sunumla karşılıyor.

Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181