Terrace Lotus'ta yeni kampanya!
Markalı konut projeleri ile dikkat çeken İnanlar İnşaat imzası ile yükselen Terrace Lotus projesinde bankasız, kefilsiz yepyeni bir kampanya başlıyor. Vade farksız 5 yıl taksitlendirme ile 6 bin TL'den başlayan taksitlerin sizlere sunulduğu Terrace Lotus kampanyasında yüzde 10 peşinat, yüzde 10'u 1 yıl sonra ve yüzde 15'i teslimde şeklinde bir ödeme seçeneği alıcı ile buluşuyor.

Beylikdüzü'nde inşa edilen Terrace Lotus projesi  Torium Alışveriş Merkezi'nde yakın mesafede ve E-5 üzerinde bulunuyor. Kapalı havuz, fitness salonu, spor salonu ve kapalı otopark gibi sosyal alanlar sunulan Terrace Lotus projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplamda 149 konuta sahip Terrace Lotus projesi 41 katlı tek bloktan inşa ediliyor.


Terrace Lotus daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Terrace Lotus iletişim!
Adres: Hakkı yeten cad. No:11 Terrace Fulya Center 1 Blok M4 Kat, 34365
Telefon: 444 20 02
Web: www.terracelotus.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181