Torunlar Kayabaşı projesi nerede? İşte lokasyonu...
Karma konsepte sahip olması beklenen Torunlar Kayabaşı projesi İstanbul Bahçeşehir'de konumlanacak. Güvercintepe Mahallesi'nde bulunan proje yakın çevresinde TOKİ Kayabaşı 1. Etap Evleri, Rumeliler Sitesi, Tekstil İşçileri Kooperatifi, Kiptaş Kayabaşı Konutları, İSKİ Fatih Sultan Mehmet İçme Suyu Tasfiye Merkezi ve birçok konut yer alıyor.



Torunlar GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Torunlar Kayabaşı projesi 2018 yılı içerisinde başlayacak. 49.2 milyon TL arsa değerine sahip olan ​Torunlar Kayabaşı projesinin detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Torunlar GYO'nun en yeni projesi olan Torunlar Kayabaşı projesinde ruhsat aşaması devam ediyor.

İnşaat yatırımlarının ve konut gelişiminin başladığı Kayabaşı bölgesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "Yenişehir Projesi"ni hayata geçirmesi planlanıyor. 60 bin 833 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Torunlar Kayabaşı projesinin yanı sıra Kemerburgaz, Kayabaşı ve Başakşehir bölgesini içine alacak şekilde planlanan bu bölge içinde yaklaşık 1 milyon 500 bin kişinin yaşaması amaçlanıyor.

Torunlar Kayabaşı projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Torunlar Kayabaşı projesi fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saliha 6 yıl önce

Kayabaşı projesinde rumeliler sitesini kapsıyor?

Avatar
Saliha susan 6 yıl önce

Kayabaşı projesinde rumeliler sitesini kapsıyor?

banner182

banner181