Toskana Orizzonte'den 20 yıl vade ile birlikte yüzde 10 indirim kampanyası!
Toskana Vadisi içinde hayata geçirdiği Toskana Orizzonte ile tek katlı villa projesinin mimarı Arıkan Yapı Emlak Konut ve GYODER’in öncülüğünde devam eden kampanya kapsamında 240 ay vade seçeneğine ek yüzde 10 KDV indirimi ile tek katlı villa sahibi olma fırsatı sunuyor
 
Büyükçekmece Göl Vadisi içinde inşa edilen ve Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin en güzel örneği olan Toskana Orizzonte kalan son 75 villası için tarihi fırsata ev sahipliği yapıyor. Arıkan Yapı 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanya dahilinde 60 ay yüzde sıfır, 120 ay yüzde 0.45 ve 240 ay yüzde 0.79 faizli vade seçeneklerinin yanı sıra satışlarda ek yüzde 10 KDV indirimi avantajı da sunuyor.
 
Üçüncü etap inşaatının hız kesmeden devam ettiği projede Ekim 2015’den beri yaşam sürüyor. Haziran 2016’da ikinci etapta yaşamın başladığı projede üçüncü etabın Haziran 2018 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 440 dönüm arazi üzerine kurulu Toskana Orizzonte projesinde üçüncü etap 210 dönüm üzerinde sadece 80 villadan oluşuyor. Sosyal tesislere yakınlığı ve geniş bahçeleri ile dikkat çeken son etap yüksek kotta bulunan villalarıyla da ailelerin tercihi oluyor.
 
Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan konut almak için doğru zamanın olduğuna dikkat çekerek, “Banka kredileri yüzde 1’in altında ve villa bedellerinin yüzde 80’ine kadar kredi kullanma imkanı veriliyor. Bunun yanı sıra 240 aya varan vade seçeneklerine ek olarak yüzde 10 KDV indirim fırsatı da sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Arıkan ayrıca müşteri beklentileri değerlendirilerek tasarladıkları yüzde 1 KDV’li yeni villaları Sole ve Mare için de ön talebin hareketli geçtiğini, stokların yüzde 20’sinin tükendiğini ifade etti.
 
Yatay mimari dikkat çekici
Toskana Orizzonte’nin yatay yaşam konsepti ile oluşturulmuş bir proje olduğuna değinen Arıkan, “Yatay yaşam konsepti, dünyada oldukça başarılı örnekleri bulunan, özellikle projenin ismini aldığı İtalya’nın Toskana bölgesinin günlük yaşam biçimi olarak nitelendirebileceğimiz bir konsept. Yatay yaşam konseptinin en önemli özelliği tek katlı mimarinin hakim olması… Tek katlı mimari beraberinde birçok avantajı getiriyor. Örneğin; Toskana Orizzonte’de asla merdiven inip çıkmak zorunda kalmıyorsunuz. Mutlaka kendinize ait yeşillikler içinde bir bahçeniz oluyor ve bahçe büyüklüğü ev modellerine göre değişkenlik göstererek ortalama 1500m2 tam bağımsız bahçeler bulunuyor. Bu bahçede isterseniz organik tarım yapabiliyor, isterseniz de yeşillikler içindeki bahçenize havuz ekleyerek yazın tadını iki katına çıkartabiliyorsunuz” dedi.
 
1068 dönüm üzerinde üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları ve doğal peyzajı ile Toskana Vadisi projesinde bambaşka bir yaşam inşa ediliyor. Ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer alan Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle Toskana Orizzonte’nin toplam yatırım değeri 200 milyon doları bulmaktadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181