Toskana Orizzonte Sole ve Mare villaları satışta!
Müşteri talepleri göz önünde bulundurularak geliştirilen Sole ve Mare villaları ön talep sürecinde KDV dahil 615 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ortalama bin 500 metrekare bahçe kullanımına sahip, 230 metrekarelik 4+1 Sole ve 233 metrekarelik 5+1 Mare isimli villalarda, banka kredisiz yüzde 0.70 vade oranıyla 24 ay firma bünyesinde finansman imkanı bulunuyor. Uzun vadeli banka kredisinin de kullanılabildiği villalarda yüzde 1’lik KDV avantajı da dikkat çekiyor.

Tek katlı villa konseptini Türkiye ile tanıştıran Arıkan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, herkesin geniş bahçeli, müstakil ve tek katlı bir yaşama özlem duyduğunu ancak bütçe olarak herkesin bu tarz evlerde yaşayamadığını dile getirdi. Geliştirdikleri yeni villa tipleriyle özlem duyulan bu hayatı ulaşılabilir fiyatlarla sunabilmenin gurur verici olduğunu dile getirdi. Arıkan, “Çok katlı yaşamlardan bunalmış aileler artık tek katta ferah ve konforlu yaşam alanlarına yöneliyor. Arıkan Yapı olarak, sektörde daha önce örneği olmayan ve uzun süredir merakla beklenen Sole ve Mare villa tipleriyle, hem ön talep sürecindeki ilk fiyat avantajı hem de yüzde 1 KDV avantajıyla çifte fırsat sunuyoruz” dedi.

Hemen Teslim Villalar 60 ay vade yüzde 0.70 faiz oranıyla
Toskana Orizzonte’nin 307.30 ila 694.60 metrekare arasında değişen inşaatı tamamlanmış hemen teslim villaları KDV dahil 756 bin dolardan başlıyor. Birbirinden farklı ödeme planlarının olduğu projede, hemen teslim villalar yüzde 25 peşinat ve kalanı banka kredili 60 ay yüzde 0.70 vade oranı ile satışa sunuluyor.

1068 dönüm üzerinde üzüm bağları, zeytinliği, hobi bahçeleri, futbol sahaları, tenis kortları, çok amaçlı kapalı spor salonu, şehir parkı, köprüleri, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, alışveriş merkezi, köy fırını, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları ve doğal peyzajı ile Toskana Vadisi projesinde bambaşka bir yaşam inşa ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181