Toya Downtown Satış Ofisi!
Avrupa Yakası Mecidiyeköy’de konumlandırılan Toya Downtown projesinin Satış Ofisi açık adresi, Reşitpaşa Mah. Şehit Ali Mergen Sokak No:1 İstinye-Sarıyer İstanbul.

Porsche Design Studio tarafından iç mimarisi tasarlanan Toya Downtown projesi TOYA imzası ile hayat geçiriliyor. Toya Downtown projesi stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor.

Konut ile her konuta tahsisli özel ofisleri ile dikkat çeken  Toya Downtown projesi tüm ulaşım araçlarına, ana caddeye ve yeni sosyal yaşam alanlarına yakın konumu ile dikkat çekerken havaray projesi ile de değer kazanması hedefleniyor. Ortak kullanıma açık toplantı/davet odası, fitness, buhar ve masaj odası, sinema, karaoke sistemi bulunan eğlence odaları bulunan Toya Downtown projesinde her daire için ayrılmış otopark alanları da yer alıyor.

Toya Downtown nerede? lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Toya Downtown Satış Ofisi iletişim!
Telefon: 444 86 92
Web: www.toyadowntown.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181