Toya Next'te peşinatı teslimde ödeme fırsatı!
3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşan Toya Next projesinde 120 ay vade ve yüzde 0.70 aylık faizle bin 960 TL'den başlayan taksit imkânı sunuluyor.

Peşinat teslimde ödenecek!
Toya Gayrimenkul bünyesinde de ödeme imkanları bulunan Toya Next projesinde vade farksız satış bedelinin yüzde 20' si peşin, yılda bir kez olmak kaydıyla yüzde 15'lik üç ara ödeme ve kalan yüzde 35'i 48 ay vade farksız eşit taksitlerle de ödeme yapılabiliyor.

Avrupa yakasında hayata geçirilen Toya Next  488 konut ve 40 ticari birim bulunuyor. Toya Next projesinde büyüklükleri 39 ile 248 metrekare arasında değişen; stüdyodan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Çocuklu ailelerin ortak yaşam alanlarım kontrol edilebileceği şekilde tasarlanan Toya Next projesinde teknolojinin tüm olanaklarını sunarken spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları ile de dikkat çekiyor.


Dairelerde ve ortak alanlarda aydınlatmadan beyaz eşyaya maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerden elektrikli otomobil şarj ünitesine kadar çevreye duyulan hassasiyetin ön planda tutulduğu Toya Next'te 7 gün 24 saat, bina ve otopark girişlerinde sağlanan kontrol sistemleri ve kameralı takip ile maksimum güvenlik sağlanıyor.

Toya Next nerede? Tıklayınız.

Toya Next daire fiyatları için tıklayınız.


Toya Next iletişim!
Adres: Basın Ekspres Yolu Evren Mahallesi Bahar Caddesi No :3 Bağcılar - İSTANBUL
Telefon: 0212 424 54 34
Web: www.toyanext.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181