Toya Next'te peşinatsız 120 ay vade kampanyası!
3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşan Toya Next'te peşinatsız 120 ay vade kampanyası başladı. Ayrıca projeden daire satın almak isteyenler için Toya bünyesinde yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade farksız ödeme imkanı da sunuluyor.

Stüdyodan 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan Toya Next projesinde büyüklükleri 39 ile 248 metrekare arasında değişiyor. Toya Gayrimenkul imzasıyla yükselen Toya Next projesinde 488 konut ve 40 ticari birim bulunuyor.

Avrupa yakasında hayata geçirilen Toya Next'te 7 gün 24 saat, bina ve otopark girişlerinde sağlanan kontrol sistemleri ve kameralı takip ile maksimum güvenlik sağlanıyor. Çocuklu ailelerin ortak yaşam alanlarım kontrol edilebileceği şekilde tasarlanan Toya Next projesinde  teknolojinin tüm olanaklarını sunarken spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal yaşam alanları ile de dikkat çekiyor. 

Toya Next nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181