Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi We Haliç olacak!
TOKİ'nin en büyük müteahhit firmalarından olan Ilgın İnşaat, ilk markalı projesini, Gaziosmanpaşa'da gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kenti yenilemek adına başlattığı 13 projeden ilki olan We Haliç, Türkiye'nin master planlı ilk dönüşüm projesi olacak. Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz, kentsel dönüşümün yanı sıra büyük ulaşım projelerinin de adresi alan Gaziosmanpaşa'da önemli bir yatırım fırsatı olduğunu dile getirdi. Mayıs verilerine göre satılık konut fiyatlarının yüzde 35 arttığı Gaziosmanpaşa Türkiye'nin en fazla kazandıran ilçesi oldu. Halil Yanmaz, yüzde 40'ı yenilenecek olan ilçede fiyatlarda yakalanan yükselişin devam edeceğini açıkladı.

4 METRO VE 2 TELEFERİK HATTI
Halil Yanmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ilçe 4 metro hattı, 2 teleferik hattı ve 2 tünele ev sahipliği yapacak. Aynı zamanda 13 ayrı kentsel dönüşüm projesiyle Türkiye'nin en büyük şantiye alanı olacak. 430 hektarlık alan dönüşecek. Adeta tarihi yarımada sınırlarında yepyeni bir ilçe doğacak diyebiliriz. Gerçek İstanbul diye tabir ettiğimiz bu bölgede henüz bu ölçekte bir değişim ve yenilenme hareketi yok… Böyle bir süreçte aktif olarak yer aldığımız için mutluyuz. Her detayına özel önem verdiğimiz projemizle Türkiye'nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesini yapıyoruz. We Haliç ile birlikte Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü de başlamış oldu."

EV BAŞINA 23 METREKARE YEŞİL
Halil Yılmaz, We Haliç'in sadece yatırım değil oturum amaçlı olarak da dikkat çeken ve gerçek İstanbul'u yaşamak isteyenler için fırsat sunduğunu anlattı. Projede daire başına 23 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Lansman öncesi yoğun talep gören We Haliç, dünya standartlarında yeşil mahalle olacak şekilde inşa ediliyor. 58 bin 500 metrekarelik alanda yükselen proje ile kentin içinde büyük yeşil bir alan yaratılıyor.

Çevre dostu mahalle konsepti
Gaziosmanpaşa İslambey Caddesi'nde gerçekleşecek olan We Haliç projesinde lansman öncesi satışlar sürüyor. Bin 87 konutun yanı sıra 24 bin 500 metrekare yeşil alanı, çarşısı, ofisleri, 65 derslikli okul, 200 kişilik yurt, 2 bin 500 kişilik camisi ile devasa bir mahalleyi ortaya çıkaracak. Yanmaz, Türkiye'de uluslararası çevre dostu bina özelliklerine sahip çevre dostu yeşil bir mahallenin de ortaya çıkacağına da dikkat çekti.

48 aya kadar sıfır faiz
We konseptli konut, rezidans ve ofislerden oluşan karma yaşam projesinde fiyatlar 219 bin liradan başlıyor. Haliç'ten başlayıp tarihi yarımada ve Boğaziçi'ne kadar geniş bir manzaraya sahip bulunan proje, 1.2 milyar liralık büyüklüğe sahip. Projede alıcılara şirket bünyesinde, We Ilgın Finans modeliyle 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkânı sağlanıyor.

Bugüne kadar 8 bin 650 konutu teslim etti
1990'dan bu yana faaliyet gösteren Ilgın İnşaat, TOKİ'nin önde gelen müteahhit firmalarından biri. Şirket, İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve Kilis'te toplam 8 bin 650 konutun inşaatına imza attı. Ayrıca 600 yatak kapasiteli Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, 400 yataklı Bitlis Tatvan Hastanesi, 200 yataklı Şanlıurfa Siverek Hastanesi ve 200 yataklı Viranşehir Hastanesi, 75 yataklı Isparta Yalvaç Hastanesi inşaatını da tamamladı.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181