Turkuaz Güneşli ne zaman teslim?
Yıkılan Çalışkan Sitesi'nin bulunduğu arsada kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Turkuaz Güneşli projesinin teslim tarihi Ocak 2017 olarak planlanıyor.

Doğan Yapı imzası ile hayata geçirilen Turkuaz Güneşli projesinin 152 konutluk projenin 80 dairesi hak sahiplerine verilirken, 72'si satışa sunuldu. Dairelerin brüt 113, net 87 metrekare olduğu Turkuaz Güneşli projesinde inşaat alanı 25 bin 352 metrekare. 2 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılan Turkuaz Güneşli projesinde fitness center, sauna, spa, hamam ve çocuk parkının yanı sıra sosyal tesiste bulunuyor.

Bağcılar Güneşli'de 4000 arsa alanında yer alan Turkuaz Güneşli projesi 152 daireden oluşuyor. 13 katlı 3 blok olarak tasarlanan Turkuaz Güneşli projesinde 3+1 daireler 113 metrekare olarak alıcılarını bekliyor. 

Turkuaz Güneşli iletişim!
Adres: Güneşli Mah. Fevzi Çakmak Cad. No: 76 Bağcılar / İST.
Telefon: 0212 657 58 59
Web: www.turkuazgunesli.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181