Vadişehir 2. Etap Konutları satışta!
Tamamlandığında Başakşehir bölgesindeki konut sayısını 10 bine çıkaracak olan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 600 konutun 450'si alıcı bulurken projenin ikinci etabı da satışa açıldı. 550 milyon liralık yatırımla, 4 etap olarak hayata geçirilmekte olan Vadişehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve Osmanlı Konakları seçenekleri sıralanırken projede arsa alanının yüzde 75'ini peyzaj alanları oluşturyor.

Alanları 126 metrekareden başlayıp 420 metrekareye kadar yükselen dairelerden oluşan Vadişehir 2. Etap projesinde metrekare birim fiaytları 3 bin 800 lira ile 4 bin 800 lira arasında farklılık gösterirken kamu yaırımları sonrasında projede metrekare birim fiyatlarının 8 bin liraya kadar ulaşması bekleniyor. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181