Vadişehir'deki cadde dükkanları 23 Eylül'de ihaleye çıkıyor!
Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzasıyla yükselen Vadişehir projesinde yer alan sınırlı sayıdaki mağazalar 23 Eylül'de ihale ile satışa sunuluyor. Cadde dükkanlarının son başvuruları bu gün kabul ediliyor.

550 milyon TL yatırım bedeli ve 10 bin adet konut ile yükselen Vadişehir Başakşehir projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da yer alıyor. Daireleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren Vadişehir projesinin %75'ini yeşil alanlar oluşturuyor.

5.000 yataklı Şehir hastanesi ve Metro istasyonuna yürüme mesafesinde konumlandırılan Vadişehir projesinin hemen yanında yer alan 1,5 milyon metrekarelik şehir parkıyla da alıcılarına avantaj sağlıyor. Mahalle kültürünü yaşatacak konseptte tasarlanan Vadişehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Vadişehir iletişim!
Adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 444 8 066
Web: vadisehir.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181