Vadişehir fiyat!
550 milyon TL yatırım ile yükselen Vadişehir projesinin önemli etaplarından olan Başakşehir etabında dairelerin metrekaresi 4.200 TL’den başlıyor. 

Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortak imzasıyla Başakşehir'de konumlandırılan Vadişehir Başakşehir projesinde, 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutlar da yer alıyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan dairelere sahip Vadişehir projesinde metrekare aralığı 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

3. Köprü, muhtemel Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Havaray gibi önemli projelerin bölgesinde bulunan Vadişehir projesi 5.000 yataklı şehir hastanesi ve en yakın metro istasyonuna yürüme mesafesinde yer alıyor. 

% 75’ini yeşil alanların oluşturduğu Vadişehir Başakşehir  projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, koşu ve yürüyüş yolları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal alanlardan oluşuyor.

Vadişehir teslim tarihi için tıklayınız.

Vadişehir iletişim!
Adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: 444 8 066
Web: vadisehir.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181