Vadistanbul 3. etap satışta!
Uzun zamandır merakla beklenen projede fiyatlar lansman dönemine özel olarak metrekaresi ortalama 9 bin TL'den satışa sunuldu. Vadistanbul proje ortakları Aydınlı Grup, Invest inşaat yöneticileri ve arazi sahibi Evyap'ın icra Kurulu Başkanı Mehmet Evyap'ın da katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yakın zamanda bölgede yeni etaplar inşa etme niyetinde oluklarını belirterek, 'Arıcılar'da benzer bir projeye daha imza atacaklarını söyledi.

Herkesle ortaklık yaparız
Çetinsaya, aynı ortaklık yapısıyla projeler geliştirmek istediklerini belirterek, "Biz, herkesle ortaklık yaparız. Yeter ki, doğru işlere imza atalım" dedi. Çetinsaya, "81 milyon lira yollar için. 15 milyon euro ise metro ile bağlantılı havaray projesi için bütçe ayrıldı. Vadistanbul 2017'den sonra istanbul'un en değerli lokasyonu haline gelecek" şeklinde konuştu. Mimarisinde ünlü mimarlık ofislerinden SOM Architecture ve Türkiye'nin önde gelen ofislerinden iki Design Mimarlık'ın imzaları bulunan projenin, AVM konsept danışmanlığını dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Jones Lang LaSalle - JLL üstleniyor.

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığının 1 milyar dolarlık yatırım bütçesiyle 2012 sonunda hayata geçirdiği Vadistanbul'un son etabı Vadistanbul Parkta satışlar başladı. 762 konuttan oluşan Park etabında daha çok 3+1 ve 4+1 tipi daireler yer alacak. 18 ayda teslim edilmesi planlanan projede metrekare birim fiyatı ise ortalama 9 bin lira olarak açıklandı.

İlk alanlar yüzde 90 prim yaptı

1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla İstanbul'un en büyük karma projesi özelliğini taşıyan Vadistanbul'un 1111 dairelik ilk etabında satışİann tamamlandığını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, projeden ilk daire satın alanların yüzde 90 prim sağladığını, park etabında ise teslimin ardından kazanç oranının 35 olarak tahmin ettiklerini söyledi. Ön talep sürecinde 180 dairenin sahiplerini bulduğunu kaydeden Çetinsaya, faizlerde yaşanabilecek bir artışa karşılık tüketiciler için alternatif ödeme planlan hazırlayacaklarını dile getirdi.

2.5 milyar dolarlık hasılat
Projede toplam 1900 daire ile 300 bin metrekarelik satılabilir ofis alanının olduğunu kaydeden Çetinsaya, "Toplam inşaat büyüklüğü ve 2.5 milyar dolarlık hasılat beklentisi ile Vadistanbul, İstanbul ve Türkiye'nin dünya gayrimenkul piyasasındaki imajına büyük katkı sağlıyor. 3 etaplı projede 103 bin metrekarelik AVM alanıyla İstanbul'un yeni bir cazibe alanı hayat bulacak. Konutları, ofisleri, AVM'si, alışveriş caddesi, oteli ve diğer donatılan ile 42 bin kişilik gündüz nüfusuna erişecek bölgedeki alt yapı yaürımlanna da katkımız oldu" dedi.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181