Vadistanbul Bulvar etabında dünya markaları buluşacak!
Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un Bulvar etabında sona gelindi. Kaba inşaatın tamamlandığı projede AVM'de yer alacak markaların sahipleri ile üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Tamamlandığında projede yaklaşık 30 bin kişi çalışacak, 42 bin kişilik de gündüz nüfusu olacak.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Vadistanbul'un ofisleri, alışveriş caddesi, AVM'si, oteli ve tüm donatüarıyla yatırımcıların odak noktası olacağmı söyledi. Çetinsaya ayrıca, "Uluslararası alanda faaliyet gösteren birçok marka Türkiye ofislerini Vadistanbul Bulvar'a taşıdı. AVM'de onlarca dünya markası yer alıyor. Temmuz'da ofis bloklarında teslimlere başlarken, AVM'yi Ekim'de açacağız" dedi. Vadistanbul'da; bin 900 konut, alışveriş merkezi, cadde mağazaları, restoranlar, ofis alanı ile 5 yüdızlı otel bulunuyor. Projenin içinden Sadabad Deresi geçiyor.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181