Vadistanbul Park güncel fiyat! Aralık 2017
Sarıyer Ayazağa'da yükselen Vadistanbul Park güncel fiyat bilgisi belli oldu. Vadistanbul Park Aralık 2017 güncel fiyatları 846 bin TL'den başlıyor.

Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı olan Vadistanbul Park'ta kreş, metro bağlantılı havaray, AVM, mağazalar, alışveriş caddesi, parklar ve kafeler yer alıyor. 762 adet konutun yer aldığıVadistanbul Park'ta 3 bin 700 araçlık otopark tasarlandı. 

424 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Vadistanbul Park'ta 100.000 metrekare ofis ve 20 bin metrekarelik home ofis planlandı. 3+1 ve 4+1 dairelerin ağırlıklı olduğu Vadistanbul Park'ta 1+1, 2+1 ve 5+1 daire tipleri bulunuyor. 22 bin metrekarelik mağaza alanın yer aldığı Vadistanbul Park'ta 30 bin kişinin yaşaması öngörülüyor.

Vadistanbul Park teslim tarihi? tıklayınız.

Vadistanbul Park nerede? tıklayınız.

Vadistanbul Park iletişim!

Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:1/A Sarıyer - İstanbul
Telefon: 444 53 35

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181