Vadistanbul'un Bulvar etabında sona gelindi!
Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul'un Bulvar etabında sona gelindi. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olmayı hedefleyen Vadistanbul Bulvar, bir çok dünya markasının faaliyet göstereceği ve merkez ofislerinin yer alacağı bir konuma ulaşacak. Tamamlandığında yaklaşık 30 bin kişinin çalışacağı ve 42 bin kişilik gündüz nüfusuyla yeni bir kent merkezi haline gelecek Vadistanbul'un Bulvar etabında yer alacak AVM'nin yüzde 23'ü yeme ve içme bölümlerine ayrıldı. AVM, bu anlamda Türkiye'de tek olma özelliğini taşıyor.

Havaray hattı olacak

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, projeyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "424 bin metrekare alan üzerinde geliştirdiğimiz projenin Bulvar etabı Maslak-Levent hattının alternatifi niteliğinde. Bugün Türkiye'nin en yoğun iş merkezi olarak belirtilen Maslak'ta 485 bin metrekarelik A sınıfı ofis alanı bulunurken, Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis alanı oluşturduk. Türkiye'de ilk kez Vadistanbul'un yatırımcılarının girişimiyle bir havaray hattı da oluşturarak projeyi şehrin Metro hattına bağlıyoruz. Vadistanbul Bulvar, AVM'si ile de Türkiye'nin en özgün alışveriş alanına sahip olacak. Uluslararası +birçok marka Türkiye ofislerini taşıdığı Vadistanbul Bulvar'a taşırken, AVM'de de onlarca dünya markası yerini alıyor AVM'yi de Ekim ayında hizmete açacağız."

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181