Veliefendi 24 fiyat!
24 Gayrimenkul'ün 2017 yatırımları arasında yer alan Veliefendi 24 projesinde daire fiyatları henüz netleşmedi.

Konut, mağaza ve cadde dükkandan oluşacak olan Veliefendi 24 projesi Veliefendi'de yeni bir yaşam merkezi olacak. ​24 Gayrimenkul markasının gelecek projeleri arasında yer alan Veliefendi 24 projesinde fiyatlar, daire tipleri, metrekareleri, ödeme seçenekleri ilerleyen günlerde netlik kazanacak. Markalı konut proje üreticisi 24 Gayrimenkul'ün Avrupa Yakası'nda inşa edeceği projeler arasında yer alan Flat 24 Halkalı projesi ve Merkez Halkalı 24 projesinde çalışmalar devam ediyor.

125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Veliefendi 24 projesi 24 Gayrimenkul güvencesi ile hayata geçirilecek. 53 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Veliefendi 24 projesi karma konseptte hayata geçirilecek.

İstanbul Zeytinburnu'nda konumlanan Veliefendi 24 projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Veliefendi 24 teslim tarihi? Tıklayınız.

Veliefendi 24 nerede? Tıklayınız.


Veliefendi 24 İletişim!
Adres: 
MALL OF İSTANBUL, THE OFFICE, KAT: 18, İSTANBUL/TR
Telefon: +90 (212) 244 24 24
Web: 24gayrimenkul.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Aygün 6 yıl önce

Bu proje artık yok.

banner182

banner181