Venara Bağcılar'ın temeli atıldı!
Onur Market markasıyla tanınan Özen Grup'un İlkar İnaş Yapı ortaklığıyla Bağcılar'da hayata geçirdiği 422 konutluk Venara Bağcılar projesinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, 40 yıllık gıda perakendeciliği tecrübesine sahip olan Onur Market güvencesiyle, daha önce pek çok inşaat projesine imza attıklarını belirterek, "Çorlu'da hayata geçirdiğimiz 248 konutluk Venara Çorlu projesiyle markalı konut sektöründeki ilk büyük adımımız attık. Venara Bağcılar ise ikinci projemiz oldu" dedi. İlkar İnaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özen ise Venara markası altında yenilikçi projeler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi: "Venara markası altında konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde yüz memnuniyetini esas alıyoruz. Venara Bağcılar projemiz ile de yatırım yapmak yada konut sahibi olmak isteyenlere en uygun koşul ve fiyatları sunuyoruz. Bu yaklaşımımızla da inşaat sektöründe fark yaratıyoruz. Bağcüar'ın merkezinde yer alan Venara Bağcılar, metronun yanında olması bakımından da avantajlı bir proj e" diye konuştu. Bu proje ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlere 60 ay vadeli ve sıfır faizli imkânlar sunduklarını söyleyen Özen, projenin 9 bin 500 metrekarelik alanda gerçekleştireceğini söyledi.

Metro durağına yakın
Yenimahalle metro durağı, Medipol Hastanesi, Kemer Üniversitesi, Atatürk Havalimanı ve Basın Ekspress Yolu'na yakın merkezi bir lokasyonda yer alan Venara Bağcılar, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 422 konuttan oluşuyor. Venara Bağcılar bünyesinde yürüyüş alanları, bahçeler, basketbol sahası, fîtness salonu, çocuklar için oyun alanları, Türk hamamı ve sauna yer alacak.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181