Vira İstanbul'da 'önce otur sonra öde' kampanyası başladı!
Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Gül İnşaat, Beylikdüzü Belediyesi'ne ait 92 dönümlük arsa üzerinde hayata geçirdiği ‘Vira İstanbul’ projesini erken teslim etmek için kolları sıvadı. İlk etabı Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan Vira İstanbul projesi için birde kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Vira İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler peşin veya banka kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecek. Ayrıca Gül Proje’nin kendi bünyesinde sunduğu kişiye özel vade farksız ödeme koşullarının yanında ‘önce otur sonra öde’ kampanyası da ev sahibi olmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

YÜZDE 60’I DENİZ GÖRÜYOR
Gül Proje tarafından hayata geçirilen Vira İstanbul projesi 92 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. E-5 karayoluna 2 dakika, sahile ise 3 dakikalık mesafede yer alan proje, ulaşım ağlarına yakınlığı ile ön plana çıkıyor. Beylikdüzü Kavaklı Caddesi’nde yer alan Vira İstanbul’da konutların yüzde 60’ı ikinci kattan itibaren deniz görüyor. 17 bloktan oluşan projede 1.189 konut ve 31 ticari alan bulunuyor. Bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak kabul gören Vira İstanbul’da bloklar, 6, 11, 13 ve 15 katlı olup, daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

YAŞAM VADİSİ’NE KOMŞU
Vira İstanbul sosyal donatıları ile de rakiplerinden ayrışıyor. Projede, Beylikdüzü Belediyesi’nin yapmayı planladığı 27 bin metrekare alan içerisinde yer alan kreş, basket sahaları, paten, kaykay ve teraslarda yer alıyor. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’nin 1 milyon m2’lik Yaşam Vadisi projesiyle de karşılıklı konumda bulunan Vira İstanbul, gün geçtikçe değer kazanıyor. Bu anlamda hem oturmak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler için prim fırsatı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181