Vira İstanbul'da satışlar devam ediyor!
Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vira İstanbul projesinde satışlar devam ediyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Vira İstanbul projesinde daire büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 74 bin 500 metrekare alanı sosyal donatıdan oluşan Vira İstanbul projesi 92 bin metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 

17 bloktan oluşan Vira İstanbul projesinde açık hava sineması ve cep sineması, açık hava okuma alanları, gezinti yürüyüş yolu, sauna, sosyal tesis, kafeterya, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, misafir otoparkı, kapalı otopark, paten ve kayak alanları, hamam, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, renk ve kelebek bahçeleri, çim amfi, yeşil meydan, dinlenme alanı bulunuyor.

Vira İstanbul nerede? Tıklayınız.

Vira İstanbul iletişim!
Adres: Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı No:31/1 Beylikdüzü/İSTANBUL
Telefon: 444 94 85
Web: www.viraistanbul.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181