We Haliç "Bizim Haliç Gaziosmanpaşa" olsun!
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının da desteğiyle ilçenin yüzde 40'ını yenileyecek olan kentsel dönüşüm projelerinden ilkinin temelini attı. Ağın İnşaat firmasının 140 milyon dolarlık yatırımla 58 bin 500 metrekarelik alanda inşa edeceği 'We Haliç Gaziosmanpaşa' projesinin temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Projenin adının değiştirilmesini isteyen, Özhaseki, 'We Haliç Gaziosmanpaşa' yerine projenin adının 'Bizim Haliç Gaziosmanpaşa' olabileceğini söyledi. Projeye itirazı olmadığım belirten Bakan Özhaseki, "Ben projenin ismine taküdım. We' diyebilirsiniz ama içeride kendi dilimizi kullanalım 'Bizim Haliç' olsun" uyansında bulundu. Kentsel dönüşümde kimlikli binalar inşa edilmesi gerektiğini savununan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün Türkiye'de startım verdiği kentsel dönüşümle ilgili "İstediğimiz hızla gitmiyor ama sorunları çözmek ve hızlandırmak zorundayız" dedi. 30 müyon inşam ügüendirenkentsel dönüşümün önemini vurgulayan Ozhaseki, diğer partilerin belediye başkanlarına hitaben de, "Kim kentsel dönüşüme hizmet etmek, insanımızı mutlu etmek istiyorsa kapımız sonuna kadar açık" dedi.

Fatma AKSU/Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181