We Haliç Gaziosmanpaşa daire fiyatları!
58 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen We Haliç Gaziosmanpaşa daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor.

Stüdyo daireden 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunan We Haliç Gaziosmanpaşa projesi 11 blok olarak tasarlanıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde daire büyüklükleri 40 metrekare ile 285 metrekare arasında değişiyor.

Toplam 24 bin 500 metrekare yeşil alanı bulunan We Haliç Gaziosmanpaşa projesi Marmara Denizi manzarası ile dikkat çekiyor. Daire başına 23 metrekarelik  yeşil alanın düşünüldüğü We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde bisiklet yolları, yürüyüş yolları ve koşu yolları, çocuk bahçeleri, süs havuzları, fitness, pilates, gym ve yüzme havuz, açık havada basketbol, voleybol, bisiklet, jogging gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim? Tıklayınız.

We Haliç Gaziosmanpaşa iletişim!
Satış Ofisi: Mecidiyeköy Yolu Caddesi Trump Tower Residence Kat:18 No:1806 Şişli/İstanbul.
Web: wehalic.com​

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181