We Haliç Gaziosmanpaşa güncel teslim tarihi!
1057 adet konutun bulunduğu We Haliç Gaziosmanpaşa projesinin güncel teslim tarihi 2020 olarak planlanıyor.

Dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 285 metrekare arasında değişim gösteren We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde güvenli spor ve oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, saunası ve 3 bin metrekareyi aşkın sosyal tesis, kreş ve rekreasyon alanı yer alıyor.

450 bin TL yatırım bedeline sahip olan We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde 65 derslikli okul ve okula hizmet verecek yurt ve 2 bin 500 kişilik cami bulunuyor. Mahalle konseptine sahip olan We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde daire başına 23 metrekarelik yeşil alan düşünülüyor.

Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı We Haliç Gaziosmanpaşa projesinde 27 adet ticari ünite yer alıyor. 58 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa projesi 11 blok olarak planlanıyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa fiyat? Tıklayınız.

We Haliç Gaziosmanpaşa nerede? Tıklayınız.

We Haliç Gaziosmanpaşa iletişim!

Adres: İslambey Caddesi Gaziosmanpaşa/ İstanbul
Telefon: 0850 771 00 71

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181