West Side İstanbul'da faiz yok!
Uzman İnşaat - Beyaz İnşaat - Şahinler Holding - Mes Turkuaz - Mes İnşaat işbirliği ile İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilmekte olan West Side İstanbul projesi 73 bin 800 metrekarelik arsa üzerinde 15 blok olarak yükseliyor.

West Side İstanbul Daireleri
1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinin yer aldığı West Side İstanbul projesinde büyüklükleri 40 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen 1152 konut bulunuyor.

West Side İstanbul Fiyatlar ve Ödeme
Beylikdüzü’nün en iyi noktasında yükselen West Side İstanbul projesinde 2+1 daireler 450 bin liradan, 3+1 daireler ise 670 bin liradan başlarken projede banka kredili veya firma bünyesinde 36 ay 0 faizli ödeme yapılabiliyor.

West Side İstanbul Ne Zaman Teslim Edilecek
İki parselden meydana gelen West Side İstanbul proejsinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında başlaması bekleniyor.

West Side İstanbul Nerede
Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul adresinde hayata geçirilmekte olan West Side İstanbul projesi metrobüs durağı ve alışveriş merkezlerine yakın konumu ile dikkat çekiyor.
 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181