Yedi Mavi'de 120 ay vade kampanyası!
İstanbul Zeytinburnu'nda 63 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Yedi Mavi projesinde lansmana özel yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ile 120 ay vade imkanı sizleri bekliyor. 

560 konut, 288 ticari alan ve 52 odalı apart otelin bulunduğu projede toplam 1047 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığında inşa edilen Yedi Mavi'de
1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 75 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Yedi Mavi projesi konut, home ofis, AVM ve apart otelden oluşuyor. Denizle iç içe yükselen Yedi Mavi'de yüzme havuzu, spa, masaj salonu, fitness salonu, yürüyüş yolları, meydanlar, Mavi Ada, Mavi Meydan, Mavi Cadde, restoranlar, kafeler ve mağazalar da bulunuyor.

Yedi Mavi nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Yedi Mavi daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Yedi Mavi iletişim!
Adres: Kazlıçeşme Mh., Kennedy Cad. 62/1, Zeytinburnu – İstanbul
Telefon: 444 7 034
Web: yedimavi.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181