Yoo İstanbul teslim tarihi!
Lüks rezidans yaşamını Ortaköy Vadisi'ne, global emlak, tasarım, yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı Teknolojileri işbirliği imzasıyla taşıyan yooistanbul projesinin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi.

22.000 metrekare alan üzerinde %80 yeşilalanlardan oluşan yooistanbul projesinde 11 blokta toplam 130 rezidans bulunuyor.

Ana arterlere ve İstanbul Boğaz'ına 5 dakika mesafede yer alan yooistanbul projesi Ulus - Ortaköy - Zincirlikuyu üçgeninin tam ortasında yer alıyor. İngiliz Daily Telegraph’a göre yaşanılabilir ilk 10 yer arasında bulunan yooistanbul projesi ünlü tasarımcı Philippe Starck tarafınsan tasarlandı. 

yooistanbul fiyat bilgisi için tıklayınız


Her rezidansında yer alan boydan boya çift camları ile panaromik manzara sunan yooistanbul projesinde Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası,Club houseve, Kid’s Club, SPA açık ve kapalı yüzme havuzları gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor.

yooistanbul iletişim!
Adres: Kardelen Sokak No: 10 34340 Ortaköy / İstanbul
Telefon: 444 17 13
Web: www.yooistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181