Yooistanbul teslim tarihi!
İngiliz Daily Telegraph’a göre yaşanılabilir ilk 10 yer arasında yer alan yooistanbul projesinin teslim tarihi Nisan 2017 olarak planlanıyor.

Philippe Starck’ın tasarımı olan yooistanbul projesinde 11 blokta 116 daire bulunuyor. İstanbul Ortaköy Vadisi'nde 22000 metrekare alan üzerinde yükselen yooistanbul projesinde, tabandan tavana uzanan çift camlar ile dairelerde panoramik boğaz ve doğa manzarası bulunuyor. Zengin sosyal donatılara sahip yooistanbul projesinde SPA, Türk Hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası,Club houseve, Kid’s Club yer alıyor. 


Yüzde 80'i yeşil alanlardan oluşan yooistanbul projesinde daire büyüklükleri 106 ila 1000 metrekare aralığında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçenekleri bulunan  yooistanbul projesinde bloklar 5,5 katlı olarak tasarlanıyor. Yooistanbul projesinde resort stili havuz kenarı servisi, 24 saat güvenlik hizmetleri, lüks concierge ve vale hizmetleri bulunuyor.

yooistanbul güncel fiyat bilgisi için tıklayınız.

yooistanbul iletişim!
Adres: Kardelen Sokak No: 10 34340 Ortaköy / İstanbul
Telefon: 444 17 13
Web: www.yooistanbul.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181