Aydın Söke'de yeni bir yaşam alanının temeli atıldı!
Aydın'ın Söke ilçesi Yenicami Mahallesi'nde konutların dışında 7 bin 500 metrekare alanda semt parkı, spor ve sosyal alanları da içeren projeyi Şengel İnşaat, 4 milyon 457 bin 500 lira bedelle 670 günde tamamlayacak.

122 dairelik rezidans
Söke Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Yenicami Mahallesi Şenırmak Sokak üzerinde 1422 ada 2 parselde yapılacak rezidans projesi hayata geçirildi. Projenin temel atma törenine CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, AK Parti eski Milletvekili Gültekin Kılınç, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Şengel İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şengel katıldı. Sosyal alanlarıyla Türkiye'nin sayılı projelerinden birini Söke'ye yapacaklarını kaydeden Şengel, "Rezidans konut projemiz 4 bin 532 metrekare alanda çelik geçiş köprüsüyle birbirine bağlı 2 blok 122 daire ve 2 mağazadan oluşuyor. Projede 2+1,3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Söke'nin en şık ve lüks adresi olacak bu konutlarla Söke'nin inşaat sektörüne yeni bir bakış açısı ve vizyon kazandıracağız. Ayrıca sosyal alanlarıyla Türkiye'nin sayılı projelerinden birini hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında 7 bin 500 metrekare üzerine kurulu semt parkı, spor kompleksi, kafeterya, tenis kortu, basketbol ve futbol sahaları yapılacak. Projeyi hayata geçirmemize katkısı olan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Kazım YÖRÜKCE/Yeni Asır Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181