Aydın Ay-konut sorunu My Life Tower projesi ile çözüme kavuşuyor!
Aydın'ın kanayan yarası haline gelen Ay-konut sorunu nihayet bitiyor. Söke de 40 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Yavuzlar İnşaat, 500 milyonluk yatırımla 20 yıldır yaşanan bu sorunu 36 ayda ortadan kaldırmaya hazırlanıyor.

50 DÖNÜM ARAZİ
Aydın'in Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkisindeki Ay-konut sorunu, çözüme kavuşuyor. Konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların 20 yıldır mağdur olduğu Ay-konut'ta, 50 dönümlük alanda bin 500 ile bin 700 arasında yapılacak konut ve 100 iş yerini kapsayan yatırım gerçekleştirilecek. 36 ayda bitecek projeyle mağduriyetler de giderilecek. Söke'de 40 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Yavuzlar İnşaat, dev konut projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

AĞUSTOSTA BAŞLAYACAK
Toplantıda konuşan ve proje hakkında bilgi veren Yavuzlar Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz, "Yavuzlar olarak My Life Tower ile birlikte Aydın ve Ege'ye yakışır karma projemiz için buradayız. Aydın'ın yıllardır devam eden sıkıntısına çözüm olacağız. Bu bölge projemiz ile daha iyi ve modern bir görünüm kazanacak. Hedefimiz 2018'in 8'inci ayında projemizin startını vermektir. 20 yıldır bekleyen hak sahiplerini daha fazla mağdur etmek istemiyoruz ancak belirlenen yasal süre 36 aydır" dedi.

20 yıllık çile bitiyor
Aydın'ın kanayan yarası haline gelen Aykonut sorunu nihayet bitiyor. Yavuzlar İnşaat, 500 milyonluk yatırımla 20 yıldır yaşanan bu sorunu 36 ayda ortadan kaldırmaya hazırlanıyor.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi Torlak mevkisindeki Aykonut sorunu, 500 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanan Yavuzlar İnşaat ve Aykonut Konut Yapı Kooperatifi ile çözülecek. Konut sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşların 20 yıldır mağdur olduğu Aykonut sorunu, 50 dönümlük alanda yaklaşık bin 500 ile bin 700 arasında yapılacak konut ve 100 iş yerini kapsayan yatırım ile 36 ayda bitecek, mağduriyetler de giderilecek. Söke İlçesi'nde 40 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Yavuzlar İnşaat, dev konut projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Yavuzlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz, Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Yavuz, Tevfik Yavuz, Uğur Yavuz ile Aykonut Yapı Kooperatifi Başkanı Rahmi Çoban katıldı.

EGE'YE YAKIŞAN PROJE OLACAK
Toplantıda konuşan Yavuzlar Yönetim Kurulu Başkanı Melih Yavuz, "Yavuzlar olarak My Life Tower ile birlikte Aydın ve Ege'ye yakışır karma projemiz için buradayız. Aydın'ın yıllardır devam eden sıkıntısına çözüm olacağız. Bu bölge projemiz ile daha iyi ve modern bir görünüm kazanacak. Güzelhisar'ın Torlak mevkisinde hayata geçireceğimiz proje 50 dönüm üzerindeki alanı kapsıyor. Proje kapsamında 2 kulemiz olacak. Kentin estetiğine, kültürüne yakışır bir projeye imza atacağız. Yaklaşık 60 evimiz kentsel dönüşüm projesi içerisindedir. Bir çok ev de yıkılmış ancak metruk haldedir. Aydın ekonomisine katkı sağlayacağız. Karma bir proje yaratmaya çalışacağız. Yaklaşık bin 500 ile bin 700 konut ve 100 adet iş yeri yapmayı planlamaktayız. Cadde dükkanlar da projemiz içerisindedir. Aydın ekonomisine ve Aydın'a yakışır bir projeyi hayata geçirmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapmak için buradayız. Projemizin büyüklüğünü ve hitap ettiği kitleyi Aydınlılar anlayabilecektir" dedi.

2018 AĞUSTOSTA PROJEYE START VERİLECEK
Konuşmasının ardından, "Aykonut alanlarının dışında kalan hak sahiplerinin projeden faydalanması söz konu olabilir mi?" sorusuna cevap veren Yavuz, "500 milyonluk bir projeye imza atıyoruz. Bize başvuran herkes kendilerine yardımcı olmaya çalışacağımıza emin olabilirler. Yavuzlar, vicdani sorumlulukları olan bir firmadır. Hiç kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Hedefimiz 2018'in 8'inci ayında projemizin startını vermektir. 20 yıldır bekleyen hak sahiplerini daha fazla mağdur etmek istemiyoruz ancak belirlenen yasal süre 36 aydır. Bu süre içerisinde bir terslik olmazsa hak sahiplerine teslimler bu süre sonunda gerçekleştirilecektir" diye konuştu.

Ramazan Aydemir / Aydın Hedef Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181