MyLife Residence teslim tarihi!
Yavuzlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen MyLife Residence projesi teslimlerinin Aralık 2017'de yapılması planlanıyor.

284 daireden oluşan MyLife Residence projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan projede aire büyüklükleri 63 metrekare ila 132 metrekare arasında değişiyor. 5 bloktan oluşan MyLife Residence projesinde 1+1 daireler brüt 63 - net 54 metrekare, 2+1 açık mutfaklı daireler brüt 90 - net 79 metrekare, 2+1 kapalı mutfak daireler brüt 104 - net 90 metrekare, 3+1 daireler brüt 132 - net 115 metrekare olarak tasarlanıyor.

Hüseyin Terzioğlu tarafından tasarlanan MyLife Residence projesinde yürüyüş yolları, kapalı otopark, spor salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, maç odası, masa tenisi, bilardo, oturma ve dinlenme alanı, spor parkuru ve oyun salonu bulunuyor.


MyLife Residence fiyat?

MyLife Residence nerede?

MyLife Residence iletişim!
Adres: Yenicami Mahallesi İtfaiye arkası SÖKE/AYDIN
Telefon: 444 8635
Web: www.mylifesoke.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181