TOKİ Aydın Kuyucak 177 konutun kurası 24 Ekim'de çekilecek!
Kuyucak'ta inşaatı devam eden Toplu Konut İdaresi evleri hak sahiplerinin kura çekimi, noter huzurunda 24 Ekim Salı günü saat 13.00'te, Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu'nda yapılacak.

Kuyucak'ta yapımı süren Toplu Konut İdaresi evlerini hak edenler, kura ile belirlenecek. Kuyucak'ta inşaatı devam eden Toplu Konut İdaresi evleri hak sahiplerinin kura çekimi, noter huzurunda 24 Ekim Salı günü saat 13.00'te, Kuyucak Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri Düğün Salonu'nda yapılacak. 

177 EV, SAHİBİNİ BULACAK
Kuyucak'ın üniversiteye kavuşmasıyla birlikte var olan konut sıkıntısının daha da artacağını söyleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "Dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilecekleri TOKİ evlerinde 84 metrekarelik 2+1 tipli 117 konut, 120 metrekarelik 3+1 tipli 60 konut için toplam 9 bloktan oluşan projede çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kuyucak'ımıza hayırlı olsun" dedi. 

Ses Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe Kötelioglu 6 yıl önce

Anahtar teslim tarihi ne Zaman

Avatar
Ayşe Kötelioglu 6 yıl önce

Anahtar teslim tarihi ne Zaman

banner182

banner181