Bakyapı Prestij Optimum satışa çıkıyor
Bursa inşaat sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Bakyapı tarafından Demirtaş bölgesinde inşa edilecek Prestij Optimum projesi 1.etap satışları lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark bulunuyor.

Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temel sistemi ile yükselecek olan Bakyapı Prestij Optimum, konvansiyonel inşaat tekniği ile tamamlanacak. Projede 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

Fonksiyonel mimarisi ile dikkat çekecek olan Prestij Optimum projesinde her dairede ankastre mutfak ürünleri (ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın), ankastre çamaşır makinesi, inverter klima, görüntülü intercom sistemi, dekoratif duvar kağıtları ve kombi bulunuyor. Konut alıcılarının konforu ve mutluluğu için her detayın düşünüldüğü Prestij Optimum projesinde ayrıca ısı yalıtımlı duvarlara sahip dairelerde yüksek bir yaşam konforu hedefleniyor.


Utku Çalışkan / EmlakSayfasi.com.tr



BAKYAPI'DAN YENİ PROJE; 120 AY VADELİ 159 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA! BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canan vardar 8 yıl önce

Batıda yer kalmadı. Bursa her geçen gün büyüyor. Sadece Bati bölgesini değil diğer bölgeleri de gelistirecekler. Bursanın her bölgesinde cazibe merkezi olacak. Gelişim sadece batı ile sınırlı kalamaz. Büyük şehirler tek merkez li olur mu hiç.?

Avatar
merve karesi 8 yıl önce

bakyapı inşaat girdiği bölgeyi değerlendiriyor bakalım yeni proje nasıl olacak

Avatar
bakyapi prestij optimum 8 yıl önce

Projeyi görme şansım oldu. Tek kelime ile harika.

Avatar
Emre ÖZTÜRK 8 yıl önce

Proje süper her seyi düşünmüşler . Değerini ikiye katlıycak.

Avatar
emre aydin 8 yıl önce

Bursanın gelecek vadeden bölgesi. Yeni bağlantı yolları, bölgeye yapılacak olan yatirimlar ve AVM lerin de bitmesi ile değerini 2 ye katlayactir.

Avatar
sefa reis 8 yıl önce

Yasemin park ve bursa modern evlerinin önündeki araziye yapılıyor. Bakyapi firması belediye ile bağlantılı çalıştığı için gelişecek olan bölgeleri biliyorlar o bolgelere konut yapıyor. Bakınız: Odunluk projesi, yunuseli projesi, Akpınar projesi... her yapılan projede bölge gelişti. Şimdide sıra bu bölgede. Maksimum 3-4 sene içinde o bölgede uçar gider.

Avatar
Zeynep 8 yıl önce

H .bloktan ara kat yol tarafında çok merak ediyoruz gerçekten örnek daire olmuyor mu acaba?

Avatar
Tümerkan 8 yıl önce

Ben projeyi gördüm,cok güzel. Bakyapı bu projesinde de kalitesiyle ve markasıyla fark yaratmış.

banner182

banner181