GYODER Bakyapı Prestij Optimum kampanyası!
Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Optimum projesinde GYODER fırsatı alıcılarına sunuluyor. Yüzde 20 peşinatın yanı sıra, yüzde 0.7 faizli kredi imkanı ve 10 yıl vade kampanyası Prestij Optimum'dan ev almak isteyenleri bekliyor.

Bursa'nın gelişen bölgesi Demirtaş'ta yer alan Prestij Optimum projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire seçenekleri de bulunuyor. Prestij Optimum projesinde çocuk oyun alanı, yürüyüş alanları, spor salonu, otopark bulunuyor. Deprem yönetmeliğine uygun inşa edilen radye temel sistemi ile yükselecek olan Bakyapı Prestij Optimum, konvansiyonel inşaat tekniği ile tamamlanacak.

Prestij Optimum projesinde aynı zamanda; 7/24 özel güvenlik sistemi, kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayacak.

Prestij Optimum iletişim!
Adres: Yunuseli Mah. Fuat Kuşçuoğlu Cad. Osmangazi / BURSA
Telefon:  444 16 99
Web: www.bakyapi.com.tr

Ayfer Erdoğan/EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181