Prestij Optimum daire tipleri nasıl olacak?
Bakyapı tarafından Demirtaş'ta inşa edilecek olan Prestij Optimum projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak kurgulandı. Normal daire tiplerinin yanı sıra dubleks daire tiplerinin yer aldığı proje bölgenin öne çıkan projeleri arasında yer alıyor.

Toplam 990 dairenin bulunduğu Prestij Optimum projesi, sosyal donatı alanları ve lokasyonu ile bölgeye değer katan projelerin başında gelirken, deprem yönetmeliğine uygun, 7/24 özel güvenlik sistemi ve kapalı devre güvenlik kameraları ile tüm site sakinlerinin kendilerini güvende hissetmesini sağlayan özelliklere sahip bir proje olarak göze çarpıyor.

İlk etap daire teslimlerinin 30 Ekim 2018 olarak açıklandığı Prestij Optimum projesinde inşaatın tamamlanma süresi ortalama 30 ay olacak.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

BAKYAPI'DAN YENİ PROJE; 120 AY VADELİ 159 BİN LİRADAN BAŞLAYAN FİYATLARLA SATIŞTA! BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bakyapi prestij optimum 8 yıl önce

Nispeten daha sakin bir bloktan,2.veya 3.katta ayrı mutfakli 3+1 düşünüyorum. ne zaman satışa çıkar?

Avatar
6 8 yıl önce

Örnek daire projesini görmek istiyoruuuz

Avatar
zekeriya 8 yıl önce

örnek dairler ne zaman yapılacak?

Avatar
Irmak 8 yıl önce

Lansman ve satış ne zaman olur?

banner182

banner181