Balıkesir Emlak Zirvesi için son 2 gün!
Emlak ve gayrimenkul sektörünün yeni cazibe merkezleri arasında yer almaya başlayan Balıkesir'de ilk kez gerçekleşecek "Emlak Zirvesi" birbirinden önemli isimleri ve sektörün liderlerini bir araya getirecek.

Elfi Gayrimenkul'un ana sponsorluğunda gerçekleşecek Balıkesir Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, para ve emlak gibi iki önemli kavramın ilişkisinin yanı sıra gayrimenkul piyasalarının geleceğinin uzmanlar tarafından değerlendirileceği zirve; ana oturum, gündem oturumu ve zirve özel oturumu olmak üzere üç oturum olarak gerçekleşecektir.

"2017'den 2023'e Emlak Sektörünün Geleceği" konulu gündem oturumunun konuşmacıları; İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi ve Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu olurken, "Yeni Dünya Düzeninde Para ve Gayrimenkul" konulu ana oturumunun konuşmacısı ise; Akademisyen, ekonomist ve yakın çağ siyasi tarihi uzmanı Doç. Dr.Ramazan Kağan Kurtoğlu olacaktır.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Zirve Hakkında Detaylı Bilgi için tıklayınızhttp://www.balikesiremlakzirvesi.com/
Zirve Kayıt için;
(224) 441 48 23

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181