Balıkesir'in vizyon projeleri Antalya City Expo fuarında tanıtıldı!
Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı (City Expo), ANFAŞ EXPO Center'da kapılarını açtı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu yıl 7.si düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı (City Expo)’da yerini aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı fuarda Büyükşehir’in vizyon projeleri katılımcılara tanıtılıyor. Başkan Uğur yer aldığı fuarda Büyükşehir Belediyesi standında konuklara projeler hakkında bilgiler verdi.

Ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, demirbaş tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, altyapı, temizlik, bakım, ses, ışık ekipmanları, yangın, iş sağlığı ve iş güvenliği sistemleri gibi ürünlerin tanıtıldığı fuara, Türkiye'den 850 belediye katılıyor. Yurt içinden 150 firmanın stant açtığı fuarda, Kırgızistan, Bosna Hersek, Arnavutluk ve Kosova'dan belediyeler, Irak, Fas, Mısır'dan da heyetler yer alıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181