Balıkesir’de Yeni Karesi konut projesinin temeli 11 Mart 2017'de atılıyor!
Nitelikli ve sürdürülebilir kentleşmeyi sağlamak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki ile kurulan BALTOK, yeni vizyon kenti Balıkesir’de kentleşme alanında dev bir hamle olan Yeni Karesi projesinin temellerini 11 Mart 2017 Cumartesi günü  (Yarın) Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla atıyor.

76 bin metrekare arsa üzerinde 24 bloktan ve toplam 1334 daireden oluşan proje ile Balıkesir halkına hak ettiği kaliteli yaşamı sunmayı amaçlayan Yeni Karesi projesi 300 milyon liralık ihale bedeli ile Balıkesir tarihinin en büyük inşaat projesi olma niteliği taşıyor.  Modern inşaat teknikleri kullanılarak sağlam zemine oturan konutlar inşaa edecek olan BALTOK, Balıkesir’in ilk kez 15 kattan oluşacak bloklarının inşaası için 6 adet kule vinç yerleştirerek projeyi 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedeflemektedir.

Kentin gelişme bölgesindeki öncü proje Yeni Karesi ile yeşil bir çevre ve temiz havada huzurlu bir yaşam sunmayı hedefleyen BALTOK, eğitim, sağlık ve sosyal tesisler ile site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, ideal ev ile konforlu bir hayat sunmaktadır.

Yeni Karesi’nin tamamlanmasının ardından yepyeni bir yüze kavuşacak olan Balıkesir’de halkımız günümüz şartlarına uygun ve kaliteli evlerde oturacak, camiisi, kreşi, ilkokulu, spor alanları, konferans salonları, kafeteryaları, çocuk parkları ve özel peyzaj alanları ile çağdaş ve kaliteli bir yaşama sahip olacaklardır. Kentin en hakim noktasında yer alan Yeni Karesi seçkin tarzı ve estetik tasarımıyla kentin yeni cazibe merkezi olacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barış 6 yıl önce

Toki evleri nezaman satışa çıkacak nasıl başvuru yapıcaz

Avatar
Gülcihan kazımoğlu 6 yıl önce

Başvurular ne zaman nereye basvurucaz

banner182

banner181