Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nda çalışmalar hızla devam ediyor!
Balıkesir’in artan konut ihtiyaçlarını karşılamak ve kentleşme adına sistemli ve nitelikli çalışmalar yapmak amacıyla kurulan Baltok ‘un ilk projesi olan Yeni Karesi Konutları‘nın inşası ara vermeden hızla devam ediyor.

Farklı daire tipleri ile her kesime hitap eden Yeni Karesi‘de oluşturulacak olan mahalle konsepti ile yeni bir şehir inşa ediliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeye yapılan (yapılacak olan) yeni hizmet binasının hemen yanında yer alan Yeni Karesi ‘de küçük büyük herkesin ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir yaşam alanı hazırlanıyor. 

1000kişilik Cami, 12 derslikli ilkokul, spor alanları, sosyal tesis, ticaret alanları ile gündelik yaşamda ihtiyaç duyulan her şeye sahip bir hayat merkezi konumuna gelecek olan Yeni Karesi’de kreş, ders odaları, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, konferans-toplantı salonu, kafeteryalar, restoranlar, hamam, sauna, masaj salonu,süpermarket, terzi, kuru temizleme, otopark, güvenlik imkanları bulunmakta.

İnşası devam eden 10 blok ve 1 ticari alanın yanında yeni blokların inşası için çalışmalarına devam eden Baltok, inşaat alanının yakınına yaptırdığı örnek daire ve satış ofisiyle proje hakkında bilgiler vermeye de başladı.

Balıkesir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181