TOKİ Balıkesir Dursunbey Üçeylül 160 konutun ihalesi 22 Şubat'ta!
Üçeylül Mahallesi Yandere bölgesine yapılacak olan yeni TOKİ’ler 2+1 Alt gelir grubu ve 3+1 sosyal konut grubu olarak iki ayrı kategoride ve farklı büyüklüklerde yapılacak. Talep alım süreci Dursunbey Belediyesince yapılan TOKİ konutlarının tamamına yakını için başvuru yapıldı. Konutlarda 3+1 daireler 114 metrekare, 2+1 daireler ise 91 metrekare olarak inşa edilecek.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından yakından takip edilen süreç doğrultusunda,  zemin etüdü tamamlanan TOKİ’ler için ihale süreci de başladı. TOKİ’nin resmi İnternet sitesinde yayınlanan bilgiye göre ‘Balıkesir İli, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesi 160 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi’ 22 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:30’da ihaleye çıkarılacak. İhale sürecinin ardından ise inşaat çalışmaları başlayacak. Yapılan zemin etüdü çalışmasında zemini oldukça sağlam olarak tespit edilen yeni TOKİ’ler modern bir yapıya da sahip olacak.

Dursunbey Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181