Bartın'da yapılacak olan TOKİ Emekli Konutlarında temel 2017'de atılacak!
Bartın'da emeklilere yönelik olarak yapılacak olan TOKİ konutlarında proje çalışmalarının devam ettiğini belirterek kendisinin yakın zamanda konuyla ilgili olarak TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret edeceğini belirtti. Bartın'da emeklilere yönelik olarak yapılacak olan toplu konut projesinde proje çalışmaları devam ediyor. Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı gazetemize yaptığı açıklamada TOKİ projesinin temellerinin 2017 yılında atılmasını beklediğini ifade etti. Kalaycı yaptığı açıklamada ayrıca TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı yakın zamanda ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştireceğini belirtti.

"Temel atılmasını bekliyoruz"
Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı gazetemize Bartın'da gerçekleştirilecek olan TOKİ projesini değerlendirdi. Başkan Kalaycı yaptığı değerlendirmelerde TOKİ projesinin temellerinin 2017 yılında atılacağını beklediğini belirterek şunları söyledi: "Emeklilere yönelik TOKİ projesinin inşallah 2017 yılı içerisinde temelleri atılacaktır. Artık iş TOKİ Genel Müdürlüğü'nde. Yapılması planlanan arsa ile ilgili tüm çalışmalar yapıldı. Krokileri çizildi. Projeler de yapılıyor. Şuan hiçbir eksiğimiz yok. Genel Müdürlüğü'nün biran önce temel atmasını bekliyoruz, "dedi.

"2 yere yapılacak"
TÜED (Türkiye Emekliler Derneği) Bartın Şubesi Başkanı Ali Kalaycı halk arasında konuşulan TOKİ konutlarının sadece bir yere yapılacağı iddiasına da değinerek bunun yanlış bir bilgi olduğunu TOKİ konutlarının 2 farklı araziye yapılacağını söyledi. Kalaycı şöyle konuştu: "Halk arasında tek yere yapılacak diye konuşuluyormuş bu bilgi yanlıştır. İki araziye yapılacak. Milletvekilimizin de açıklaması var. 2 araziye yapılacak diye. Şahne Köyü'nde ve Dallıca'da yakın zamanda çalışmalara başlanacağı kanaatindeyiz."dedi.

"10 bin müracaat var"
TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı Bartın'da TOKİ konutları için şu ana kadar 10 bin müracaatın yapıldığını belirterek şunları söyledi: "10 bin tane müracaat var. Ben Valilikteki toplantıda 7 bin konut istedim. Ancak 500 konut diye konuşuluyor. Ankara'ya gidip Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın M. Ergün Turan Beyle görüşeceğim. Saym vekilimizden randevu almasını rica ettim. Saym vekilimiz randevu aldığında bize haber verecek. Biz de Ankara'ya giderek, konuyu Sayın Turan'a anlatacağız. İnşallah bu sayıyı artıracağız. Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'un da desteğiyle bu sayıyı artıracağız. 10 bin başvuruya karşı 500 konut nasıl yapılır. Çok az. İnşallah halledeceğiz, "dedi. 

Haluk Türkoğlu / Bartın Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ersin güngörür 7 yıl önce

artık başlayında bizde ev sahibi olalım artıkkkkk

Avatar
ramazan arslan 6 yıl önce

kuralar ne zaman çekilecek acaba belli başlı bir bilgi var mı? yada duyum

Avatar
nuray cam 7 yıl önce

Bekliyoruz tek umudum sizsiniz abi sonumuuz huzur evi olacak kardesimle kaliyorum gidecek yerim yok calisamiyorum bi evim olsu Allahtan tek dilegim umudum sizsiniz

Avatar
mustafa ozyalcin 7 yıl önce

Insaalah sizin sayesinde kiradan kurtuluruz

Avatar
Fati ada 7 yıl önce

Deyeli devlet buyuklerimiz yalvariyorum benimde bir evim olsun kira dan kurtarin beni yilarca calistim evim ollmadi tek umi dim sizsiniz once Allahim sonrasiz

Avatar
Ayşe turhan 6 yıl önce

İnşAllah Allah bizede nasip etsin artık biran önce olsun dört gözle bekliyoruz

banner182

banner181