Batıkent Residence satışının %40'ını tamamladı!
İnegöl'ün en büyük kentsel dönüşüm projesi kapsamında, İnegöl'ün ilk rezidans projesi Batıkent Residence ve AVM'de inşaat çalışmaları yüzde 40'lar seviyesine gelirken, daha inşaatlar bitmeden dairelerin yüzde 40'ının satışını tamamladı.

Akyükselen İnşaat Genel Müdürü Şeref Demir, "İnegöl'ün en değerli arazisinde Batıkent Rezidans ve AVM projemizle kaliteli ve benzersiz bir yaşam alanı sunmak için başlattığımız projemiz hızlı bir şekilde ilerlemektedir. İnegöl'ün yükselen değerlerine ivme kazandırmak, hayatımızın içine doğanın eşsiz güzelliklerini kazandırmak ve başlattığımız bu projenin İnegöl'ümüz için farklı bir çehreye bürünmesini izlemek bizim için gurur vericidir. Bu konuda ne kadar güzel bir projenin mimarı olduğumuz sevgili İnegöl halkının bize gösterdiği talepten görüyoruz. Bize gösterilen teveccüh ve talepten dolayı sonsuz teşekkürlerimizi İnegöl halkına arz ederiz.


Akyükselen İnşaat olarak vizyonumuz, rezidans üretip pazarlamanın üstünde Batıkent farkıyla bir yaşam sunmaktır. Projemiz 13 blok ve alışveriş merkezinden oluşmaktadır. 50 bin metrekarenin 40 bin metrekaresi sosyal tesis alanı olup, yalnızca 10 bin metrekaresine bina kurulmaktadır. Bay-bayan yüzme havuzları ve kafeter yası ile farkını ortaya koyan Batıkent, bunun yanında halı sahası, voleybol sahası, tenis kortları ile spor aktivitelerinizi de yerine getirebileceğiniz eşsiz bir yapıdır. Bir kilometrelik yürüyüş parkuru ve çocuk parkının doğa ile buluşmasına şahit olduğumuz Batıkent, kapalı ve açık otoparkı, aynı zaman da alışveriş merkezine yakınlığı ile de rahatlığı sunmaktadır. Batıkent, sadece inşaat kalitesini değil, ayrıca yaşam kalitesini de İnegöl'ün hak ettiği ve arzuladığı seviyeye çıkarmak için inşa ediliyor. Kısa sürede yüzde 40'ının üstünde bir satış oranı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Emlak piyasasının durgun olduğu bir dönemde imalatı yeni başlanan bir konut projesinin bu oranda satışı büyük bir başarıdır. Bu başarıda emeği geçen en alt kademesinden en üst kademesine tüm Akyükselen İnşaat ailesine çok teşekkür ediyorum. Projemize olan yoğun talebin ve güvenin bize yüklediği sorumluluğunun bilincinde olarak beklentilerin üzerinde kalite ve konforu sunmaktan gurur duyuyoruz. Batıkent Rezidans ve AVM çok sevdiğiniz ve güven içinde mutlu bir yaşam sürmeleri için emek verdiğiniz ailenizi özenle korumak üzere tasarlandı. Yaşamın en mutlu anını aileniz ile geçirmeniz için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz" dedi.

2017'DE TESLİM EDİLECEK
İnşaatlaşmada yüzde 40 oranına geldiklerini ifade eden Demir, Batıkent Rezidansın daire teslim tarihinin ise 2017 yılı Nisan ayı olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yıldırım Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181