Batman Cumhuriyet Meydanı projesi ile vizyon projenin 3. etap Bulvarı tanıtıldı!
Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Cumhuriyet Meydanı projesi ile vizyon projenin 3. etap Bulvar çalışmasının hayata geçirilmesi öncesi çarşı esnafına bilgilendirme toplantısı yapıldı. Esnafın görüşlerine de yer verilmek istenen projede detaylar masaya yatırıldı. Batman Belediyesi, hayata geçirmeyi düşündüğü projeyle esnafın görüşüne de yermek için Belediye Konferans salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 
Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy Başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Yardımcısı Sabri Aydın, Etüt ve Proje Müdürü Cengiz Canpolat hazır bulunurken, toplantıya 1. ve 2. Cadde esnafı iştirak etti. Yapılan projeyi değerlendiren Başkan Vekili Aksoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnafın da görüşlerine yer verecekleri için esnafı da bu toplantıya dahil ettiklerini dile getiren Başkan Vekili Aksoy: “Birçok esnaf yıllardan bu yana aynı işi yapıyor. Geleneksel çarşı/pazarların bizim için manevi değeri oldukça büyük. Bu şehrin merkezi Cumhuriyet Meydanı'dır ve onun etrafıdır. Buradaki yapılar, kaldırımlar, ışıklandırmalar, peyzaj çalışmaları bizim istediğimiz düzeyde değil. Gelişmiş ülkelere bakıldığında eski şehir merkezleri köhne yer olmaktan ziyade, şehrin cazibe merkezi haline getiriliyor. Şehrimizde o bölge uzun zamandır çok ihmal edilmiş” dedi.

Batman Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181