Bilecik Bozüyük'te TOKİ konutları ay sonunda teslim!
'Teslim edilemeyen TOKİ konutları mağduriyet yaşattı' başlıklı haberin ardından Bilecik Sakarya Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, doğalgaz abonelikleri ve yapı kullanım izin belgesi işlemlerinin tamamlanmasının ardından konutların ay sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Milletvekili Eldemir, "2'inci etap TOKİ konutlanrun teslimahyla ilgili olarak TOKİ konutlarımızın inşaatları tamamlandı. Sadece doğalgaz ve yapı kullanım izin belgesi işlemlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu işlemlerin tamamlanması ile birlikte konutlarımızı 10 gün içerisinde teslim etmeyi hedefliyoruz" dedi. Edidiğimiz bilgilere göre doğalgaz aboneliklerinin tamamlandığı yapı kullanım izin belgelerinin de hafta sonuna kadar verileceği belirtildi.

Bilecik Sakarya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181