TOKİ Bilecik Bozüyük konutları ay sonunda teslim edilecek!
Bozüyük'te Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2. Etap TOKİ konutlarından satışı yapılmış olanlar Ağustos ayı sonunda teslim edilecek.

724 adet konut için Mayıs ayı içerisinde Türkiye Halk Bankası Bozüyük şubesi tarafından başvurular alınmış ve kuralı satış yöntemi ile satışlar gerçekleştirilmişti. Satışların gerçekleştirilmesinin ardından gözler konutların ne zaman teslim edileceğine çevrilmişti. Özellikle okulların açılmasına kısa bir süre kala çocuklu aileler çocuklarının kayıtları noktasında tereddüt yaşarlarken müjdeli haber geldi. Bu hususta özellikle çocuğu okula gidecek olan aileler bu haber ile rahat bir nefes aldı. TOKİ konutlarının ay sonu teslim edilmesinin planlandığı açıklandı. Şu anda konutların teslimi için hazırlıkların bitmek üzere olduğu ve bazı test işlemlerinin gerçekleştirildiği kaydedildi. TOKİ konutlarından konut satın alan vatandaşlara bayram öncesinde okullar açılmadan konutlarının teslim edileceği belirtildi.

İsmet Cep / Bilecik Sakarya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181