12 Ekim Pazartesi Okullar Tatil mi? Bankalar Kapalı mı?
12 Ekim tarihinin ulusal yas günü içinde kalması nedeniyle pazartesi günü okulların ve bankaların açık olup olmayacağı merak konusu oldu. Ancak okulların ve bankaların 12 Ekim 2015 Pazartesi tarihinde kapalı olacağına dair henüz bir açıklama yapılmış değil.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılı geçtiğimiz haftalarda başladı ve yepyeni öğrenciler veya artık öğrencilik hayatlarının sonuna gelmiş birçok öğrenci de okulların açılma heyecanı bulunuyordu. Bu zamana kadar çok önemli gelişmeler yaşanan eğitim sektöründe, öğrenciler artık derslerde sıkılmıyor ve çoğunlukla derslerin akıllı tahtalarla işlenmesi dolayısıyla öğrenciler bu olaydan dolayı dersleri artık daha zevkli bir şekilde işlemeye başlamış oldular.

Yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte birçok minik öğrencilerde ilk defa okula adım atmanın heyecanını yaşadılar ve gerçektende bu heyecan onların ya ağlamasına sebep oldu ya da annelerinin yanında okula gelmesine neden oldu çünkü minik öğrenciler okul ortamını tam anlamıyla bilmiyor.12 Ekim 13 Ekim Okullar tatil mi ? Okullar tatil mi oldu ? Okullar neden tatil oldu ? Okullar tatil mi ? Açıklama yapıldı mı ?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eda kurtoglu 8 yıl önce

Okula gidecek miyiz yoksa gitmeyecekmiyiz karar verin artik sizi bekliyoz

banner182

banner181