Emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017!
Yalnızca mülk sahiplerini ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Her yıl 2 taksit şeklinde ödemeleri gerçekleştirilen emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 1 Mart 2017 tarihinde başlayıp 31 Mayıs 2017 tarihinde son buldu. Peki ya 2017 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman?

2017 yılı emlak vergisi 2. taksit son ödeme tarihi ne zaman?
Arsa, bina, konut gibi taşınmazlar için ödeme gerçekleştirilen emlak vergisi belirtilen tarihler arasında düzenli olarak ödenmez ise ödenecek miktara gecikme cezası da eklenir. Bunun yaşanmaması için emlak vergisi ödemesinin belirtilen tarihler arasında yapılması gerekir. 31 Mayıs 2017 tarihinde ilk taksit ödemeleri biterken emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Eylül 2017 tarihinde başladı. Hali hazırda devam eden emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 30 Kasım 2017 tarihinde son bulacak.

Emlak vergisi ödemesi nereye yapılır? Tıklayınız.

Emlak Vergisi için nasıl başvurulur? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181