Eskişehir'de Haziran ayında 1315 kişiye kira yardımı yapılacak!
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında, Eskişehir'de Haziran döneminde bin 315 hak sahibine kira ödemesi yapılacağını açıkladı. Açıklamada, Eskişehir için güncellenen lira yardımı bedelinin 745 lira olduğu belirtildi.

Çevre ve Şehirçilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası kanununa göre, riskli alan dışındaki riskli yapılar için hak sahiplerine 18 ay süreyle dönüşüm projeleri hesabından kira yardımı ödenecek. Bakanlıkca belirlenen ve her yıl Türkiye İstatistik Kurumu( TÜİK) tarafından yayımlanan Tüketici Fiyatları Endeksi Yıllık Değişim Oranı'na göre yenilenen aylık kira bedeli, Eskişehir için 745 lira olup, Haziran 2017 için 1315 hak sahibine 800 bin 63 lira 2 kuruş kira yardımı yapılacak.

Çevre ve Sehircilik Bakanlığı detaylı bilgi için tıklayınız. 

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181